Oldalak2

2011. 07. 13.

Auchan "Klima" HD

Elkészült az utolsó(?) Auchan film is, amelyben a kis szőrösek rájönnek, hogy hogyan kell úrra lenni a melegen :)
Ez az első olyan osan reklám amiben a szőrt/bajuszt leszámítva mindent Final Gather-rel rendereltünk, mivel sokkal egyszerűbb volt kivárni a rendert, mint kitalálni, hogy hogyan lehetne indirekt fényeket hazudni a hörik bőrére. Igaz, cserébe közel másfél óra egy teljes képkocka elkészülési ideje, ami azért elég sok abba belegondolva, hogy két hét telt el az első render és a leadás között. Egyébként ez már a 14. különálló reklám (ebbe nincsenek beleszámolva a "kimaradt jelenetek").

2 megjegyzés:

  1. Gratulalok a sok minosegi reklamhoz.
    Jo az a final gather, csak el ne lustulj! :) Nagyon keves olyan kollega van az orszagban, aki FG nelkul tisztessegesen be tudna vilagitani... (Meg talan egy favago is meg tudna szamolni Titeket egy kezen...)
    Amugy itt tortent vmi mas a szorrel, vagy komp, vagy qt hiba, hogy tobb helyen beegett foltok vannak? Meg mintha sokkal kemenyebb lenne a hatasa, mint az eddigiekben...

    p.

    VálaszTörlés
  2. Koszi Pali.
    A Final Gather azert kellett mert most nem volt szor ami fedje a bort, masreszt tovabbi lampak jobban megnoveltek a renderidot mint ha FG-t hasznalunk.
    A kodolas meg egy kis kontrasztot ratesz az amugy is kontrasztosra huzott kepre (a tga szekin is beeg imitt amott de azert nem ennyire).

    VálaszTörlés