Oldalak2

2011. 07. 01.

Testimony of a Snail - making of


A francia Unit Image keszitette ezt a csigat az egyik reklámjukhoz. Alatta pedig a making of talalhato, amelyben kiderül, hogy milyen egyszeru es nagyszerű módon lehet nyalkat hazudni a csigahaz es a test koze...
Ha kivancsiak vagytok a tobbi projectukre akkor katt a kepre.
via Afrob





2011. 06. 30.

CG Student Awards 2011


Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem: az idei Computer Graphics Students Awards győzteseiként két magyar - Bodor Máté és Menyhei Szabolcs - kollégánk is gyakornokként tanulhat/dolgozhat olyan nagy stúdióknál, mint a Double Negative, az MPC vagy a Prime Focus.
Máté demóját ezen a linken, Szabolcsét itt, az összesített listát pedig a képre kattintva érhetitek el.
Mellékesen még annyit megjegyeznék, hogy mindketten Pető Sándor és Vári Róbert tanítványai...

2011. 06. 29.

Arnold for Maya & XSI

A kovetkezo videok az Arnold mukodeset mutatja be Maya es XSI alatt. Semmi extra dolog, de tudtommal ez az elso video ami a Maya-s plugint is beuzemeli.





MI4 - Ghost Protocol HD trailer

Brad Bird (a Ratatouille rendezője) első élőszereplős filmje. J.J. Abrams is ügyes fickó (ő az egyik társíró es producer), szóval egyelőre moziban nézős, de csak ha meglesz a 7.5 imdb-n. A vfx részért az ILM felelős.

2011. 06. 27.

Pixar - Brave HD teaser


Reméljük, hogy a Brave kiköszörüli azt a csorbát amit a Cars ejtett a Pixar renoméján. 2012-ben kiderül, de addig is itt a friss, ropogós teaser. Katt ide vagy a képre.

ILM: The Art of Innovation



Idén Novemberben jelenik meg egy könyv, ami az ILM történetét mutatja be, olyan emberek tolmácsolásában, mint George Lucas, Dennis Murren vagy Ben Snow. Jézuska kattints IDE.

Realflow Hybrido tutorial

A kovetkezo realflow tutorial elmagyarazza, hogy hogyan kell a vorticity parametert hasznalni ami akkor jon jol ha habot kell szimulalni a viz feluletere.



The Great Camera Shootout 2011 Ep. 1.


A múlt éven kiadott és azóta Emmy-díjjal jutalmazott dokumentumfilmjük után a Zacuto ismét belekezdett egy nagy kamera összehasonlításba. Ezúttal azonban nem csak a DSLR vs. film témakörben, hanem bevonják a digitális filmes kameragyártók zászlóshajóit is (pl.: RED, Alexa, F35, stb...).
Katt a képre az első epizódért.