Oldalak2

2011. 07. 15.

A Tribute to Steven Spielberg



A 75. Directors Guild of America Awards során rögzítették ezt a beszélgetést (khm seggnyalást khm.) Steven Spielberg, James Cameron, J.J. Abrams es Michael Apted részvételével. A videóban végigmennek Spielberg teljes filmográfiáján a Bruce nevű cápától kezdve a Tintinig. Katt a képre és utána pedig az egyik playgombra.

Simon Payne rigging reel 2011

Nagyon durva rigging reel Simon Payne-tol, aki az MPC-nel character/rigging TD.

via Buki

IMAX interjú



Amíg nem érkezik meg az új Batman film HD minőségű teasere (kamerás verziót már csak nem teszek ki), addig nézzetek meg ezt az interjút David Keighly-vel, aki a Head of Remastering az IMAX-nel. Szó esik a Dark Knight-rol, es a Dark Knight Rises-rol (a munkáról Christopher Nolan-nel), A TRON-ról, továbbá egy új digitális IMAX kameráról és meg sok érdekes dologról. Az interjú múlt év telén lett rögzítve, szóval csak éppen, hogy nem idejétmúlt. Katt a képre.

John Carter of Mars - HD trailer

Andrew Stanton (a WALL-E rendezője) első élőszereplős filmje. Úgy tűnik, hogy mostanában a Pixar rendezői megpróbálkoznak a forgatott világgal is (lásd.: Brad Bird M:I4)? Bár mondjuk a film csak töredéke igazi felvétel...

2011. 07. 13.

Auchan "Klima" HD

Elkészült az utolsó(?) Auchan film is, amelyben a kis szőrösek rájönnek, hogy hogyan kell úrra lenni a melegen :)
Ez az első olyan osan reklám amiben a szőrt/bajuszt leszámítva mindent Final Gather-rel rendereltünk, mivel sokkal egyszerűbb volt kivárni a rendert, mint kitalálni, hogy hogyan lehetne indirekt fényeket hazudni a hörik bőrére. Igaz, cserébe közel másfél óra egy teljes képkocka elkészülési ideje, ami azért elég sok abba belegondolva, hogy két hét telt el az első render és a leadás között. Egyébként ez már a 14. különálló reklám (ebbe nincsenek beleszámolva a "kimaradt jelenetek").

2011. 07. 11.

Tintin - HD trailer 2

Nem tudom, hogy a mi a fene van odalent WETA-eknal, de szerintem nem nez ki sehogyan sem ez az arcmimika. A render/komp az ott van, mint Katiban a gyerek, de ez ma mar inkabb alap (foleg a WETA-tol). Mi lesz itt?!?

2011. 07. 10.

Hobbit vlog 2

Vege a Hobbit forgatasanak elso harmadanak. A kovetkezo videoban Peter Jackson-ek location scout-ra mennek (megnezik azokat a tajakat amelyek szoba johetnek majdani forgatasi helyszinekkent). Ha kivancsi vagy Kozepfolde (akarom mondani Uj-Zeland) csodas tajaira akkor katt a videora...