Oldalak2

2011. 07. 22.

Nuke 6.3X tutorialok

A Foundry kiadott egy rakás tutoriált, amelyek az új feature-oket taglalják...
 










2011. 07. 21.

Hobbit vlog 3

Az első blokk legjobb élményeit mesélik el a stáb tagjai.
"Who is that odd little fellow?"

2011. 07. 20.

The Amazing Spiderman - HD teaser

...éééés akkor vegyük az egészet újra!

Planet of the Apes - Ceasar Clip

A Rise of the Planet of the Apes annyiban tér el a korábbi performance capture-on alapuló filmektől, hogy ezúttal nem egy stúdióban, hanem igazi forgatási helyszíneken rögzítették a színész mozgását.

Return To Krypton - HD

A következő jelenetet kihagyták a Superman Returns-ből, annak ellenére - amint ti is látjátok - egy teljesen kidolgozott full 3D-s majdnem 6 perces anyagrol van szo. Persze nincs benne semmi új információ, a előrevinné a történetet (így helyes, hogy kihagyták), csak az a furcsa, hogy erre már csak akkor jöttek rá amikor egy valag pénzt öltek bele.
/via TPali és Sebő Laci/



2011. 07. 19.

Starcraft - Final Metamorphosis

Nyugi, ez még nem a Blizzard intro a Heart of the Swarm-hoz , hanem egy fan-made video. De basszus, ahhoz képest marha jól néz ki! Szerintem olyan 6-7 éve simán elment volna játékintronak (jó, mondjuk a rendezés starcraft 1-es de mindegy). Szóval az első videó egy most nyáron érkező hosszabb animáció trailere. A második meg egy 2009-es trailere a srácnak. akinek írjuk is le a nevét mert szerintem megérdemli: Cristian Ciocotisan.


2011. 07. 18.

The Dark Knight Rises - HD teaser

- The Batman has to come back.
- What if he doesn`t exist anymore?
- He must. He must...


Katt a kepre.

Nuke xml workflow

A következő videóban egy olyan plugint láthattok, ami Final Cut/Adobe Premiere és Nuke között biztosítja a kommunikációt XML fájlok segítségével. ...és, hogy mire jó is ez? A vágónak nem kell törődnie azzal, hogy valami elcsesződik a "fantasztikus" vágószoftverében szín/LUT-ügyileg, nem képződik felesleges köztes szekvencia, nem kell nagy felbontású nagy bitmélységű file-okkal dolgoznia. A Final Cutban vág, a Nukeban renderel.
"Szépen, mint ahogy a csillag megy az égen". (J.A.)
/via Dani/