Oldalak2

2012. 07. 11.

Videocopilot - Element3D


Aki ismer az tudja, hogy After Effects-hez csak akkor nyúlok ha nagyon muszáj (és néha még akkor sem), de azért azt el kell ismerni, hogy Andrew Kramer-ék megint csináltak egy igazan jónak tűnő motion graphics plugint. Pontosabban egy particle alapú OpenGL renderelőt, aminek meglepően jó a minősége (most éppen küzd bennem a szoftverfetisizmus, hail Nuke :D), és egészen durva sebessége (bár arról nem szól a videó hogy milyen videokártyán demózzák).

A particle pozíciókra be lehet hozni .OBJ-ket és textúráit, azokat fel lehet shadelni,  animálni, passokban kirenderelni (illetve afx-en belül felhasználni) és mindezt 3D(!)-s motion blur-el, DOF-al, environment reflection-el, ambient occlusion-el és persze fényekkel.
Lehet hozza vásárolni extra shadereket és modelleket is szóval, mint mondtam nem rossz. Sőt! De inkább nézzétek meg a lenti videókat és utána katt a képre több infóért...
Ja és remélem most már kiadják végre a Nuke-os Optical Flare-t is, hogy ne kelljen After Effects-hez nyúlni, csak ha nagyon muszáj (vagy akkor sem).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése